Mrt

İstiklal Marşımızın T.B.M.M´de kabulünün 97. yıldönümü ve İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif ERSOY´u anma etkinlikleri okulumuzda yapılan törenle gerçekleştirildi.

Mrt

Son Şampiyon okulumuz ile İlçemiz okullarından Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu arasında Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu Bahçesinde yapmış olduğumuz hazırlık müsakabasını kızlarımız 3-0 kazandı. Oyuncularımızı tebrik ederiz.

Mrt

Ömer´imiz Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasında İl Elemelerinde Kilosunda Sakarya Şampiyonu Olmuştur.

Mrt

Hendek Kazımiye Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Afrin harekatında olan Mehmetçiklerimize moral olmak amacıyma mektup yolladılar.

Mrt

Okulumuz İlçemiz okullarından Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu ile okulumuzun yanında bulunan Melih Bilgin Stadyumunda yapmış olduğu hazırlık müsakabasını 4-1 kazandı. Oyuncularımızı tebrik ederiz.