Okul Müdürü Sezer ÇALIŞKANOĞ’un Yarıyıl Tatili Mesajı

"2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönemi 19 Ocak 2018 Cuma günü sona eriyor. Öncelikle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyor, şimdiden tatilden dinlenmiş, kendini yenilemiş ve sağlam bir motivasyon ile okula dönerek başarılarla dolu bir ikinci dönem geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli Öğrencilerimiz şunları hiçbir zaman unutmamalıdırlar: "Karneler sadece bu dönem içinde gördüğünüz derslerdeki başarınızın seviyesini gösteriyor. Bu nedenle karneniz sizin zekânızın göstergesi değil; sadece bir dönem boyunca yaptığınız çalışmaların belgesidir. Kendinizi en iyi değerlendirecek olanlar sizlersiniz. Dolayısıyla kendinize güvenerek hedefler belirlemeli her alanda kendinizi geliştirme gayreti içinde olmalısınız. Sizlere değer verdiğimizi, sizleri önemsediğimizi, her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizler için en iyiye ulaşmak adına çalıştığımızı bilmenizi isteriz.

15 gün sonra (05 Şubat 2018 Pazartesi günü) tekrar görüşmek üzere…

Yayın: 18.01.2018 - Güncelleme: 18.01.2018 10:38 - Görüntülenme: 466