Ara

Okul Müdürümüzünde Katılmış Olduğu Zirvedekilerle Buluşma’nın Bu Ayki Konuğu Hayırsever İşadamı Haşim Gürdamar’dı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen “Zirvedekilerle Buluşma” projesinin Aralık ayı konuğu, ilimizde eğitim yatırımlarıyla tanınan Şenpiliç Şirketleri Onursal Başkanı Hayırsever İşadamı Haşim Gürdamar oldu.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca 2012 yılından bu yana Türkiye’de yaşayan okul çağındaki geçici koruma statüsündeki yaklaşık 1 milyon Suriyeli çocuğun eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapılmaktadır. Genel Müdürlüğümüz, yaşanan dramdan en çok etkilenen grup olan çocukların sosyal ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamak, travma ile baş etme noktasında onlara destek sağlamak amacıyla çalışmalar yürütmektedir.