T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / HENDEK - Kazımiye Cumhuriyet Ortaokulu

eTwinning

Kas

Ara

e-twinning "We Dress For The Weather" başlıklı projemizde hava şartlarının farklı coğrafyalarda giyimimiz ve yaşam koşullarımıza etkisini öğrencilerimizle birlikte deneyimleyip paylaşacağız. Projemiz kapsamında hazırladığımız okul tanıtım videosunu sizlerle paylaşmak istedik.

Ara

Diğer proje ortak ülkelerindeki okullarla birlikte, öğrencilerin yaşayan bir çiçekle ilgilenmelerine izin vererek daha sorumlu olmasına yardımcı olmak. Bu projemizle sınıftaki çiçeklerin yaşayıp yaşamadığını göreceğiz.Sınıftaki öğrenciler sorumluluklarını aldıkları çiçeklerin kurumamasını sağlayacaklardır.Öğrenciler bunu işbirliği içinde yapacaklardır.Öğrencilerimizin sorumluluk sahibi olması sağlanacaktır.

Ara

etwinning projemiz "Look At Yourself!" kapsamında, 3 Aralık Dünya Farkındalık Gününe dikkat çekmek için yazdığım ve hazırladığım bu slaytla inşaallah her gönüle dokunabildiysem bugün mutluyum.

Ara

Bağımsız Nesille Yolculuk Serüveni eTwinning Projesinden 3 Aralık mesajı

Bağımsız nesilleri hedefleyen projemiz kapsamında 3 Aralık için özel bir video klip mesajı hazırlandı. Öğrencilerimizin oluşturduğu bu çalışma ile farkındalık kazanılmasına yardımcı olmak hedeflenmiştir. Öğrencilerimize bu güzel çalışmaları için teşekkür ediyor, sadece 3 Aralık´ta değil, yılın her gününde engelli bireylere saygı duyulmasını temenni ediyoruz.

Ara

Ara

Ara

Ara

Ara

Ara

Ara

Ara