2023-Bursluk Sınavı Başvuruları Hk Duyuru

Bakanlığımız Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ile  ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak sınavın 03 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı "2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu"  yürürlüğe girmiş olup,  ekte  yer alan kılavuz, 29 Mayıs 2023 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanarak kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Sınav başvuruları 29 Mayıs - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Sınava başvuracak kişiler konuyla alakalı detaylı açıklamayı okul idaresine sorabilirler.

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 13:01 - Görüntülenme: 55